3.2.2013

Helmikuun tavoitteet

Yksi harvoista fitnessblogeista (onkohan tuo nyt oikea ilmaisu?) joita seuraan, on Spinner och springer. Aion röyhkeästi kopioida kirjoittajan erinomaisia tapoja kannustaa itseään tekemällä vuosi- ja kuukausitavoitteita. On motivoivaa kun näkee toisen onnistuvan, ja myös jollain inhimillisellä tavalla lohduttavaa, kun ei aina onnistukaan, mutta totuus myönnetään rehellisesti.

Teen nyt tässä, todistajien läsnäollessa, oman Helmikuun Tavoitelistani. (Isot kirjaimet lisäävät arvokkuuden tuntua.)

HELMIKUU 2013

1. Paino voisi sujahtaa alas hieman. Tarkka kilomäärä kuulostaa vähän hatusta vedetyltä, mulla kun ei ole näiden asioiden suhteen oikein mitään hienoa faktatietoa... Sanotaan nyt vaikka, että 83 kiloa voisi vaaka näyttää. Katsotaan, miten syöminen sujuu.
-> 83 kg.

2. Ruokatottumuksista voisin sanoa itselleni sen verran, että hertsleijaa, ryhdistäydy hyvä ihminen! Viime ajat ovat menneet milloin mikäkin pulla suussa ja suklaalevy kainalossa. Nuudeleiden kulutus on myös riistäytynyt käsistä. Aloin vuoden alussa kasvissyöjäksi ja tämä päätös on pitänyt vaikeuksitta. Sen sijaan yhtä aikaa aloittamani vähähiilarinen ruokavalio on vedetty pöntöstä alas todella monta kertaa. En ehkä jatka kokeilua ilman, että minulla on joku laatimassa tasapainoisen ruokavalion. Jos se pitää itse tehdä vähähiilarisena, niin... hohhoijaa, sinne menee sekin suunnitelma!
-> Pidä ruokapäiväkirjaa.
-> Suunnittele viikon ruoat suurin piirtein etukäteen. Pitäydy ruokasuunnitelmissa.
-> Huomenna ei ole parempi päivä aloittaa kestävämpien syömistottumusten opettelua. Se on tänään.

3. Ah, ihana liikunta. Sen määrää on lisättävä entisestään erityisesti niin, että saisin harjoitettua muitakin kuin istuma- ja "juoksu"lihaksiani. Ja niin! Venyttely unohtuu AINA! Joten siinä pitää skarpata.
-> Kolme kertaa viikossa yliopistoliikuntaa.
-> Kolme kertaa viikossa vähintään neljän kilsan lenkki tai muuta ulkoilmakäyskentelyä (haluisin luistelemaan!).
-> Venyttele noin tunti viikossa.

Suurimpia haasteita tulee olemaan venyttely sekä nuo yliopistoliikunnan tunnit. Toki ruoka on myös sellainen juttu, että tarkka syöminen tulee aiheuttamaan vähän hampaiden kiristelyä. Tuntuu, että mulla ei ole itsekuria ollenkaan! :D Onko muillakin samaa liikkeellä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!