20.2.2013

No huhhuh! Nyt sitä saa - todellista persinspiraatiota!

Kuvan lähde

Kun näin tän kuvan ekan kerran, ajattelin heti, että hitto mitä esineellistämistä taas. Tähän kuvaan on hyvin mahdollista suhtautua just niin. Mutta sitten, kun kattelin näitä takapuolia lisää, tuli hillitön tarve kyykätä. Ja kyykätä. Ja sit ehkä kyykätä vielä muutaman kerran lisää. Koska ei mua haittaisi, jos ensi bikinikaudella meikäläisen ahteri olisi tuommoisessa kunnossa! (Ja jos todella haluan niin, se kyykkäily pitää aloittaa nyt eikä heti...)

Kuva on siis Fitfarmin ja siinä esiintyy heillä treenaavia bikinibeibejä. Olen seurannut Jutta ja puolen vuoden superdieetit -sarjaa innokkaasti silmät kiiluen. On siinä vaan inspiroiva tv-ohjelma! Harmi vain, että itse katon sen yleensä suht myöhään illalla, ja kun parhaimmat inspiraatiot ovat päällä, on jo aika mennä koisimaan. Pitänee ajoittaa homma uudella tavalla, että saa inspisenergiat hyödynnettyä :)

Superdieetti jakaa varmasti mielipiteitä voimakkaasti. Itse en haluaisi sitä, että syömiseni olisi ajoitettu ja päätetty gramman tarkkuudella etukäteen, mutta ymmärrän kyllä tällaisen ruokavalion tehon. Olisi kyllä hienoa saada ruokavalioon edes vähän rotia ja neuvoja joltakin viisaalta. Lisäksi oma personal trainer olisi hieno juttu! Sellaiseen en kuitenkaan halua laittaa tällä hetkellä hyvin, hyvin vähäisiä rahojani. Toivotaan, että pääsen alkuun omalla järjelläni ja tahdonvoimallani. Fitness-urheilijaksi en toivo muuttuvani, vaikka oon kyllä kunnioitusta täynnä kaikkia niitä kohtaan, jotka siihen kykenevät! Mulla jäis homma kyllä varmaan kesken...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!