5.3.2013

Läskin tunnustukset :(

No, nyt tuli repsahdettua. Kävin hakemassa läheisestä kebabbilasta falafelin lohkoperunoilla ja lähikaupassa joku piru oli laittanut isot Ben&Jerry'sit alennukseen, joten semmonen pönkkä lähti kanssa messiin. Kaikkea jätskiä en jaksanut syödä (toisin kuin aikaisemmin), mikä oli hyvä juttu. Rasvaroskaruoka hulahti kyllä suusta mahaan lähestulkoon ääntä nopeammin.

Pöh ja höh. Nyt meni vähän pohja eiliseltä "supersuoritukselta" (mun skaalassa siis): kävin nimittäin aamulla ennen aamupalaa lenkillä ja illalla vaihteeksi pumpissa. Taisin tänään sitte syödä reilusti noiden huhkimisten edestä. :(

Oon ajatellut kirjoittaa postauksen tästä syöppöydestä, joka on onneksi pysytellyt vähän aikaa jo pois kuvioista. Mutta kuten joku vanha juoppo voisi sanoa, niin kyllä se oma addiktion kohde on vaarallisen viettelevä... Mulle siis kyseessä on epäterveellinen ruoka. En ole vielä halunnut julkaista postausta, koska kyseessä on aika henkilökohtainen asia, vaikka se ei mielestäni mitään sh-tasoa olekaan. Katsotaan, josko joku päivä intoutuisin postausta hiomaan ja sen vielä julkaisemaan :)


Mutta, tänään mentiin sitten tällä linjalla. Loppuilta tulee vietettyä koneen äärellä istuessa - huomenna on tentti sekä artikkeliesittely, hyi... Joskus todellakin mietin, että miten hullukaan jaksaa yliopistoa. Ja vielä ihan väärällä alalla!

Mukavampaa tiistai-iltaa teille! Ja muistetaan seuraava... (Satunnainen junkkaus onneks ei tee kuuta kummempaa!)


Lähde.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!