21.3.2013

Pariisin torstai

Täällä alkaa olla toinen Pariisi-päivä koetun ja menneen puolella. Olis aivan ihanaa liittää teille tähän kateltavaksi kuvia, mutta Bligger vaatii jotain ihme Google+-sovellusta, jota ei sit pystykään lataamaan, pöh. Jos joku tietää, miten homma hoidetaan Lumia 920:lla, niin ois upeeta jos vinkkejä tulos! Nää täysin kuvattomat postaukset kun ovat ainakin mun mielestä varsin tylsiä.

Eilen pörräsin parin kaverin kanssa siellä ja täällä. Käytiin muun muassa kattomassa Eiffeliä upeessa yövalaistuksessaan ja melkein mentiin leffaan. Sitä ei kuitenkaan lopulta ollut sinä päivänä edes nähtävissä. :D Että silleen.

Tänään olen hyörinyt itekseni ympäri Pariisia ja mielenkiintoista on ollut. Olisi ollut hauskaa, jos olisin voinut pitää vaikka Endomondon GPS:ää päällä koko päivän, olis varmasti aka hyvä kilometrimäärä kävelyä tullut todistetuksi! Ainakin mun jalat ovat ihan turrat. Lenkkarit olis tietty parhaat tämmöseen retuamiseen, mutta meikälikka päätti olla oikeen viimesen päälle parisienne ja viipottaa pitkin pitäjää huoliteltuna kiireestä kantapäähän. Hassua kyllä, multa on muutaman kerran kysytty tietä ja muutenkin tultu juttelemaan niinku toiselle ranskalaiselle. Juu, mie ku oon niin pariisitar... :D

Lyhyenä vinkkinä voin sanoa, että Champs Elysees (sori puutteinen kirjoitusasu, kännykän kanssa hankala) on täysin ajanhukkaa. Tai siis, sillä ostoskadulla hengaus on hullun hommaa. Hitosti jengiä, mutta mitään kivaa en sieltä löytänyt. En ees kivoja kauppoja. Sen sijaan Marais'n alue (erityisesti metroasemuen Hotel de Ville ja Saint Paul välillä) on mielestäni hurmaavampi ja persoonallisempi. Sielläkin on kalliita liikkeitä, mutta ei ihan massakamaa. Löysin aidon nahkahameen yhdestä vintageputiikista kympillä. Huh! (En osta nykyään nahkaa enää juurikaan ja senkin vähän käytettynä.) Muita löytöjä en sit ookaan tehnyt. Oon ihan äimänä shoppailuni vähyydestä, mutta lompakko toki kiittää. En oo muutenkaan mikään himoshoppaaja, mut oishan se kiva löytää täältä jotain tarpeellista, niin löytö olisi muistoarvonsa tähden vielä vähän arvokkaampi :)

Mutta nyt Pariisi hiljenee. Jahka nuo jalkapohjani ovat rauhoittuneet vähän, nakkaan laukun olalle ja lähden metsästämään yhtä vegeravintolaa, Vegebowlia. On kuulemma hyvää. Sen näkee sitten. :) A bientot!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!