15.3.2013

Perjantaiaurinkoa


Hola ja aurinkoista perjantaita kaikille! Tämmönen näkymä on meikäläisen huoneesta parhaimpina aurinkopäivinä. Ei hullumpi, vaikka itse sanonkin! Huvittaa vain se, että alunperin mulle markkinoitiin tätä huonetta lauseella "Kaunis näkymä Jyväsjärvelle!". Noh, kyllä tuolta semmonen pieni tilkku näkyy, jos oikein hyvällä tahdolla kattelee...

Tän viikon liikunta on ollut todella vähäistä eikä siitä oo sen takia paljoakaan kerrottavaa. :( Mulla on todellinen motivaatiovaje tällä hetkellä, koska kouluhommat pukkaavat päälle niin kauheina massoina, että hätinä pysyn hengissä täällä jossain alla. Onneksi voi valittaa tänne blogiin, niin mieli kevenee vähän :D No, yritän kuitenkin ajatella positiivisesti, sillä lailla jaksaakin paremmin.

Onko kukaan kerinnyt kokeilla toissapäivänä päivittämääni Tabata-ohjeistusta? Jos on, olisi hauska kuulla, mitä tykkäsitte siitä. :) Itse pohdin, että se voisi olla ihan ok treeni tehdä vaikka hotellihuoneessa matkalla, mutta katsotaan nyt. Ainakin Pariisissa se voisi olla mahdollista, mutta New Yorkissa meillä on asunto ja siellä majailee itseni lisäksi neljä henkilöä, niin en taida kehdata tehdä epäonnisen näköisiä burpeita ja punnerruksia... :D

Palaan reissuiltani huhtikuussa. Silloin alkaa täysi höyry niin koulujuttujen kuin liikunnankin saralla. Pääsykokeisiin mun ei onneksi näillä näkymin tarvitse tänä vuonna lukea! Aion hakea pariin sellaiseen paikkaan yliopistolla, joihin tehdään ennakkotehtävät vasta pari viikkoa ennen kesäkuun kokeita. Tämä on aivan mielettömän iso helpotus, koska olin jo pelännyt, että kaikkeen hullunmyllyyn tulee bonuksena vielä pääsykoekirjojen tankkaus. Toisaalta, välivuoden pitäminen ei olisi yhtään hullumpi ajatus. Olisi ihanaa keskittyä yhden vuoden ajan vaikkapa työntekoon ja itsestä huolehtimiseen. Tosin tuo yliopistouudistus, joka vaikeuttaa jo tutkinnon suorittaneiden uudelleen hakemista ahdistaa itseäni niin paljon, että tänä keväänä on pakko tehdä ainakin ensiaskeleet uuden tutkinnon suhteen.

Tää oli vähän tämmöinen täytepostaus! Oli mukava höpötellä ihan tällaisia yleisempiäkin asioita. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!