6.3.2013

Pumppia ja painoja


En tajua, oon jotenkin ihan hurahtanut tohon pumppiin! Ihan ihme juttu, ainakin jos vertaa parin kuukauden takaiseen minään... Tänään kaloreita kului noin 400, ihan jees jos tuo sykemittari paikkansa pitää. Ja vielä kummallisempaa on se, että mulla on jo nyt kolme liikuntakertaa tehtynä tälle viikolle, mikä on siis viikottainen minimi. Ja nyt on vasta keskiviikko? No huhhuh, ilmeisesti lomaunelmointi kannattaa, tai sitten olen muuten vain jossakin kummallisessa huumassa, kun liikunta maistuu. (Ja ruoka maistuu myös. Ehkä siksi hyvä, että treenaan vähän enemmän.)

Ajattelin, että laitan tästä lähin ylös ne painot, joita pumpissa käytän. Ei varmaan kauhean kiinnostavaa sisältöä teille, mutta toisaalta, näettepä miten tässä edistytään :) Tänään oli semmonen vähän rennompi päivä, kun edellinen pumppi oli vasta toissapäivänä. Kun oon näköjään lisännyt kertojen määrää, niin en uskalla painoja koventaa. Muuten voi käydä vahinkoja, ja ne ois tässä vaiheessa erittäin epätoivottuja!

Alkulämpö: 2 x 2,5 kg

Askelkyykyt: 2 x 2,5 kg
Ojentajat: 2 x 2,5 kg

Hartiat: 2 x 1 kg (:D)
Kyykyt: 2 x 5 kg

Hauikset: 2 x 2,5 kg
Rintalihakset: 2 x 2,5 kg
Vatsat: ei tankoa, ei painoja


Maanantain pumpissa luvut olivat tiettyjen lihasryhmien kohdalla vähän korkeammat, vitosia käytin vähän useammin. Silti tässä on aika realistinen kuva siitä, missä mennään - ei kauhean korkeissa painoluokissa vielä! :D (Ilmeisesti pumpissa ei ole tarkoituskaan ihan hirmuisia painoja nostella. Omana tavoitteena olisi se, että joku päivä jaksaisin nostaa 2 x 10 kg joka lihasryhmässä, mikä on aika paljon ainakin muiden pumpissakäyjien painoja katsellessa. Mut ois kyllä noi kympit aivan sairaan mahtavat!)


Viime aikoina pahat kielet ovat kuiskineet, että pumpista ja muista jumpista ei oikein ole mihinkään, jos haluaa tuloksia. Uskon kyllä, että pumppi ei voi korvata rautaista salitreeniä kunnon painoilla tehtynä, mutta ainakin omakohtaisesti voin sanoa, että pumpillakin saa tuloksia aikaan. Ehkä pieniä, mutta tuloksia kuitenkin. Salitreenaus kiinnostaa, koska haluaisin tulevaisuudessa näkyviä lihaksia. Jatkan kuitenkin pumpissa käymistä mahdollisimman pitkään, koska en vaan uskalla mennä salille itekseni :D Toisekseen, tarvitsisin varmasti koko ajan jonkun personal trainerin sanomaan mulle, mitä pitää tehdä ja sen lisäksi vahtimaan, että teen kanssa. Yksilölajit ei oikein sovi mulle siksi, että en oikein osaa motivoida itteeni tarpeeksi... Ainakaan vielä! Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan :)

Mukavaa keskiviikkoiltaa kaikille!

Lähde.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!