9.3.2013

Testissä core

Kävin tuossa perjantaina elämäni ekaa kertaa core-nimisellä tunnilla. Kyseessä oli siis kuvauksen mukaan tehokas 55 minuuttia, joka keskittyi keskivartaloon (kuten nimikin saattaa jo viitata). Tällä kertaa paikalla ei ollut tunnin "oikea" ohjaaja, vaan sijainen.

Aluksi tehtiin kolmen biisin verran lämmittelyä: venytyksiä, rullauksia ja tasapainoa. Huomasin jälleen kerran, kuinka surkea mun tasapainoni on - jos tunnilla ois ollut vähänkin enemmän ryysistä, niin olisin varmaan kojauttanut yhtä jos toistakin kanssaheilujaa mun lentokoneliikkeissä. Sitten käytiin selän kimppuun, mistä jatkettiin kylkiin (staattiset liikkeet, no hyi!) ja vatsoihin. Vikaks grilliin joutuivat reidet ja pakarat. Tunnilla käytettiin käsipainoja ja yhtä levypainoa, mutta aika pitkälti mentiin ilman kumpiakaan.

Mitä mieltä olin? No, tarkat tulokset siitä, että kannattiko mennä selviävät parin päivän sisään. Kaloreita paloi armaan Polarini mukaan 550 - ei huono ollenkaan. Omaan pirtaani tunti oli silti ehkä vähän liian rauhallinen (pumppifanaatikkoni ääni). Ainakaan itse tunnilla mulle tuli vain harvakseltaan semmoinen olo, että onpa ihanan rankkaa! Ei tunti kyllä helppokaan ollut, mutta jotenkin mulla itelläni parhaimmat paukut olivat jääneet kotiin. Itse niputtaisin tunnin tämän kerran kokemukseni pohjalta johonkin kehonhuoltoon, niin paljon oli kaikenlaista puuheiluntaa ja hengittelyä.


Working out doesn't have to be a core? Vai miten se nyt meni ;D (Lähde.)

Aion mennä paikalle uudestaan reissujeni jälkeen kokeilemaan hommaa uudemman kerran. Tän kerran tunti oli vähän semmonen so la la, kuten germaani sanoisi, eli ihan ok: ei huono, mutta ei myöskään järisyttävä. En tiedä, johtuiko se sijaisesta, mutta ajattelin käydä testaamassa, kuinka core sujuu toisella ohjaajalla. (Jostain syystä tieto siitä, että tunnin vetää sijainen saa meikäläiseltä aina karvat pystyyn. Ihan niin kuin sijainen olisi välttämättä jotenkin huonompi kuin "oikea" ohjaaja! Haloo, asennevamma. Fuck off. :D)

Mahtavaa lauantai-iltaa kaikille niin kotona kuin viihteellä oleville! :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!