22.4.2013

Aurinkoinen maanantai ja viikon 17 tavoitteet




Huomenta ja ihanan aurinkoista maanantaita kaikille! Mulla on nyt koulun suhteen vapaampi viikko, joten päätin olla reipas ja lähteä heti ensi töikseni aamulla lenkille. Mitään superspurttailua ei tullut harjoitettua, mutta oli kyllä ihan mukavaa "power walkkailla" tuolla pitkin Jyväsjärven rantaa. Kävin myös korkkaamassa Harjun portaat tän viikon osalta. Ihanasti oli kaikki portaat jo kokonaan sulat!



Reilun puolen tunnin reippailun tulos oli rapiat 330 kaloria, hyvä syke ja sopiva hiki. Vois ottaa tavaksi, varsinkin näin kesän lähestyessä! :)

Viime viikolla oli viimeinen Yhteiskuntatieteellinen speksi, joten meikäläisen tahdin voisi luulla hieman rauhoittuneen. Mut näin ei kuitenkaan käy, sillä parin viikon päästä on edessä muutto! Muutan parin korttelin päähän poikakaverin kanssa. Kämppä on aivan ihana, ja tekis mieli hypettää sitä ihan hulluna! Vaikka muuttaminen sinänsä ei ole maailman ihaninta puuhaa, niin pitää muistaa se, että laatikoiden roudaaminen käy hyvin liikunnasta ja pakkaillessa voi ehkä luopua sellaisista tavaroista, joita ei enää välttämättä tarttee. Jännät ajat tässä on edessä, jeejeejee!!

Tässä vielä tämän viikon tavoiteliikunnat:


ma: lenkki
ti: joku jumppa
ke: pumppi
to: lenkki
pe: koirien kanssa kävelyä
la: koirien kanssa kävelyä
su: koirien kanssa kävelyä


Mahtavaa viikkoa kaikille!




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!