2.5.2013

Toukokuun tavoitteet

Edellisestä kuukausitavoitteesta on ehtinyt vierähtää vähän aikaa, mutta ei anneta sen haitata perinnettä! Meikäläinen rakastaa kaikkia listoja ja suunnitelmia sen verran, että liikunnankin suhteen on ihana tehdä pläänejä ja pohtia tulevaisuutta niiden avulla. Eri juttu on vain se, tuleeko niitä suunnitelmia ikinä noudatettua... No, ei välitetä siitä vielä! :D

Tavoitteeni toukokuulle 2013


1. Painotavoite: 
  • Toivoisin, että pääsisin hivuttautumaan lähemmäs 75 kiloa. Mahtavinta olisi, että saisin viisi kiloa tiputettua tässä kuussa, mutta katsotaan, kuinka käy! :)

2. Ruokatavoitteet: 
  • Ruokailun suunnittelu olisi tosi mahtava juttu. Tärkeintä tässä kuussa on kuitenkin pitää pää kylmänä silloinkin, kun muutan kesäksi takaisin kotikotiin. Siellä nimittäin menee meikäläisen ruokatottumukset aina uusiksi, ja löydän itseni mussuttamasta karkkia. Ruokatavoitteena voisi olla myös perheen totuttaminen paremmin kasvisruokaan ja terveellisimpiin herkkuihin!
  • Iso ruokaan liittyvä tavoite on myös se, että oppisin pois itseni ruoalla palkitsemisesta. Tämä tapa ei auta hoikentumisprojektissani, ellen sitten onnistu vaihtamaan mielikuviani herkkuruoasta terveellisiin, painonpudotustani vahingoittamattomiin ruokiin. :)

3. Liikuntatavoitteet:
  • Lenkit: Jos olisin epäinhimillinen, toivoisin pystyväni lähtemään lenkille päivittäin. Tämä tuskin kuitenkaan tulee tapahtumaan tässä todellisuudessa, joten tavoitteeni olkoon lenkki neljästi viikossa tai useammin. Tässäkin on aika paljon tekemistä, mutta pidän lenkin alarajana vain vaivaista puolta tuntia, joten enköhän saa itseni jotenkin liikkeelle. Puoli tuntia ei kuitenkaan ole mitenkään paljon päivittäisestä ajasta! Eli: 4 x 30 min lenkki viikossa.
  • Lihaskunto: Kuun puolivälissä muuttanen tosiaan takaisin kotikotiin, joten yliopistoliikunta tulee jäämään ulottumattomiini. Se on ikävä juttu, sillä edes kerran viikossa tehty pumppi ei tekisi pahaa kesälläkään! Olen kuitenkin bongaillut netistä ihan mukavia treeniohjeita, joihin ei tarvita välttämättä oikeastaan mitään apuvälineitä. Koetankin saada itseni tekemään näitä ohjelmia noin kolme kertaa viikossa niin, että ajallisesti saisin lihaskuntoa tehdyksi kolme tuntia. Eli: 3 x 3 h lihaskuntoa viikossa.
  • Kehonhuolto: Jostain syystä venyttely on meikäläiselle ihan supervaikea juttu. Tavoittelen kuitenkin tilaa, jossa venyttelisin tunnin viikossa!

Tsemppiä kaikille toukokuun treenailuihin! Kesä on melkein täällä, mikä on ihan super ihana juttu, sillä kelit paranevat ja motivaatio "kesäkuntoa" varten lisääntynee huimasti! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!