6.5.2013

Viikon 19 tavoitteet ja Superdieetin eka viikko (kyllä, minäkin!)

Herranen aika, nytkö ollaan jo viikossa 19... Ihanaa sinänsä, että ollaan lähempänä kesää, mutta huh, miten tuo aika kuluu!

Meikäläinen sitten otti ja liittyi superdieettaajaksi! Epäröin viimeseen asti, koska oon aika auktoriteettikammonen ja luistan usein itelleni tehdyistä suunnitelmista. Mietin, että selviydynkö listatuista treeneistä ja onko siis järkeä heittää 49 euroa mahdollisesti jorpakkoon. Uteliaisuus kuitenkin voitti, joten maksoin kiltisti tuon summan (jonka ajattelin sijoittavani nyt itseeni), jotta pääsin tsekkailemaan treeni- ja ruokaohjeita, joista olin erityisesti kiinnostunut. Postaan huomenna lisää meikäläisen suhtautumisesta tuohon Superdieettiin sekä omista tavoitteistani sen puitteissa, stay tuned jos kiinnostaa!

Lähde.

Tavoitteet viikolle 19:

ma: lenkki + treeni
ti: -
ke: lenkki + treeni
to: -
pe: lenkki + treeni
la: -
su: lenkki + treeni

Veikkaisin, etten tee suurta syntiä, jos korvaan maanantain ja keskiviikon lihaskunnot pumpilla. Nyt ei oo sentään Jutta ja Bull tsekkaamassa elävinä meikäläisen treenitahtia ;)

Onnea kaikille super- ja tavisdieettaajille sekä ihan normaaleillekin ihmisille tähän uuteen viikkoon, meikäläinen toivoo ihanan aurinkoisia kelejä ja mahtavaa treenifiilistä kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!